Gott nytt

2012-12-31 15:44:44 Familj & Vänner
» Kommentarer(3) «


Idag är det nyår som kommer att firas med våra fina vänner. Vi är nu hemma hos Jessica och familjen. Baby står i köket och lagar nyårs middagen som kommer bli flygande Jacob.. Jag har precis lagt lilla nyårs prinsessan. Nu sover hon gott i sin sköna vagn. Dags att ge sig ut till köket med dom andra och låta henne sova gott.


Sjukstugan

2012-12-31 10:33:55 En mammas vardag
» Kommentarer(1) «


Lilla lilla hjärtat. Man känner sig maktlös, man vill så gärna ta förkylningen ifrån dig och ha den själv. Att se dig ledsen gör så ont i mig. Vad man än gör och tröstar räcker det ändå inte till. Hostan har blivit värre, den är väldigt hes, så natten har inte alls varit bra för älskade tösen. Morgonen lång har hon myst med mormor och med mig i soffan. Nu har jag fått henne att somna och hoppas för hennes skull att hon kommer kunna sova en stund. Jag älskar dig gumman och jag ska göra allt för att få dig att må bra och känna dig trygg.


Jakten efter jackan

2012-12-30 16:09:35 En Dag På Stan
» Kommentarer(1) «


Just nu ligger Smulan och jag här i sängen tillsammans och lyssnar på barnvisor och myser med varandra. Hon blir så lugn av att höra mig sjunga, så några toner blir det allt. Idag har vi varit på jakt efter en jacka åt Smulan. Vart man än går finner man ju aldrig något?! Och skulle man göra det så är storleken slut.. Men tillslut fann vi en jacka ändå och ett par nya tossor till henne. Tossorna va ju verkligen super, trillar inte lika lätt av som hennes andra har gjort!! Nöjd över dagen, jajamän


Ännu en hård natt utan sömn

2012-12-30 08:53:16 En mammas vardag
» Kommentarer(3) «


Stackars stackars liten. Smulbebisen har ännu denna natten inte kunnat sova ordentligt, hennes näsa är värre och hostan har kommit allt mer och mer.. Men det är inte det som är det jobbiga utan det är att hon tappar luft när hon ligger där och hostar. Ni kan ju ändå tänka er den panik känslan med att försöka sova som mamma, man vill höra henne andas man vill vara beredd för vad som skall komma ske. Jag har sovit drygt en halvtimme timme mellan varven. Vaknat i panik då jag hört att hon har antingen tappat luften eller hostat och blivit ledsen.. Så hela natten har hon fått sova hos mig, då hon känner tryggheten också. Hon har ju inte ätit som hon ska iheller i natt, så man har fått ge henne mat oftare än vanligt också.. Igår kväll tog Mamma, Jag, Melody, Jessica och Leo en promenad till Ica Maxi och Apoteket för att handla hem engångsfilter till hennes nässug och engångspipetter eftersom det va slut. Nässugen är verkligen kanon tycker jag, men så mycket snor hon kan ha i sin lilla lilla näsa är rätt så sjukt. Hoppas lilla Smulis snart blir bättre med sin förkylning. Denna morgonen har varit tidig då hon inte har velat somna för hostan. Fast övertröttheten funnits har hon ändå lekt som en vilde både i vagnen med sin vagnleksak och i sitt gym och vid bordet. Nu sover den lilla snäckan så gott och hoppas hon nu kan få sova en stund, det behöver hon!


Härligt

2012-12-29 21:24:25 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har man varit ute på två långa promenader i vinden och kylan. Det blåser inte lite, men vad gör det?! Skönt att få komma ut och röra på sig lite faktiskt.. Det har varit en härlig och lugn dag, Melody och jag har legat på golvet och busat tillsammans, hon är så söt när hon ligger där på madrassen och busar tillsammans med mig och sina leksaker. Hon försöker verkligen få ut sitt skratt, men det blir bara några ljud sedan får hon inte ut mer. Hihi !! Nu sover hon gott efter en härlig dag och hoppas på att förkylningen snart kommer att lägga sig både för henne och för mig så man kan få lite extra energi. Nu ska jag slänga mig på soffan och se en bra film sedan tackar jag för mig och säger god natt.


Nu får det vara NOG

2012-12-29 16:05:58 En mammas vardag
» Kommentarer(11) «


Jag måste få yttra mig lite här inne nu. Och jag vet att jag e g e n t l i g e n inte ska göra det. för dom som kommenterar hemska saker vill bara att jag ska gå igång på detta. Men att kalla mig naiv och att jag är en dålig mamma är inte något man vill höra från någon. Och hur i h e l v e t e kan ni som inte ens känner mig sitta bakom en jävla skärm och skriva så som ni gör? Vem är det som är dålig om någon? Det är ju ni som är dom dåliga i det hela och ni är så förbannat avundsjuka så man finner inga ord. Är det bara för Melody är så otroligt fin?! För att hon är så tidig i sin utveckling och era barn inte alls är det?

Att sitta och slänga skit efter skit på allt jag gör varför ens slösa energin om ni hatar det jag gör? Om jag verkligen som ni säger är en sån otroligt d å l i g mamma och ni tycker så s y n d om lilla Melody, varför läser ni då? Det måste ju plåga er till vansinigt, inte sant?! Ni som sitter här och skriver, ni är gammla som gatan eftersom du den ena som slänger komentarer hit och dit säger du har fem barn och du vet vad du säger. Då borde du veta bättre än så att man fan inte skriver så till en människa?! Lite sunt förnuft. Sen tror ni mammor att ni är såna j ä v l a experter för att ni har läst böcker eller gör allt till punkt och pricka vad BVC eller vad böckerna säger. Seriöst? Man ska kunna läsa sina barn. Om Melody drar sig själv upp och vill sitta, ska jag då inte låta henne få sitta? Bara för det står i en bok att barn vid fyra månaders ålder inte ska sitta?! Ska jag trycka ner henne och säga till henne, nä lilla Melody det är förtidigt för dig att göra detta, nu lyssnar du på mamma och ligger kvar i vagnen för det står här i böckerna att du ska ligga ner och inte sitta upp.

Man ser ju på sitt barn vad den vill och inte vill. Om hon ligger och gallskriker i vagnen och försöker trycka sig uppåt ska jag bara låta henne ligga där och skrika? Eller ska jag lyssna på mitt barn och försöka hjälpa henne så hon blir nöjd? Att uppfostra andras barn är alltid det lättaste inte sant?! Jag skiter väl i hur ni gör med era barn det är ni som är mammor till dom och ni uppfostrar dom på ert sätt. Inget är rätt eller fel. Jag blir så otroligt trött på era smuttsiga kommentarer och gillar ni inte bloggen och tycker jag är så h e m s k som ni skriver lägg inte ner er energi då på mig eller mitt liv!

Det roligaste av allt är ändå att ni verkligen tror att ni är B Ä S T och att ni vet A L L T och jag är världens sämsta mamma. Haha, det är så skrattretande så det finns inga ord till det. Snälla rara människor ni säger jag är ung och naiv vad fan är ni om något som säger som ni gör?
Sen gärna en sak. Läs hela texten jag skriver istället för bara titta på bilder och se enstaka ord. Eller har ni inte lärt er att läsa i skolan som ni gick i som små? Va era föräldrar så hemska mot er så dom inte lärde er allt i böckerna? För det första ja vi har köpt en ny vagn till henne, men hon har fortfarande den andra kvar om ni hade läst allt ser ni också att det är en framtida vagn. Ja hon har provåkt i den absolut för man vill ändå se vad hon tycker. Och den är absolut super för att få in i bilen JA! Men som där står i bloggen så är den för F R A M T I D E N, det va ett kanon pris och vi slog till. Vi hade råd med det och det är väl det som ni är så jävla upprörda över. Vi är unga föräldrar som har råd med två vagnar. Hum..!

Sen kommer vi till det här med barnmaten jag köper till henne. Jag köper endast maten och drickan som är avsedd för fyra M Å N A D E R S ålder. Och om ni nu stör er på det och tror ni vet bättre vad fan gav ni era barn då om ni inte gav den? Melody dricker I N T E vatten och jag tycker att kör man ändå på smakportioner som hon gör ska det finnas lite vätska med i bilden också. Och vill hon inte ha vatten och klöks av det då ger vi henne den fruktdrickan som är avsedd för F Y R A M Å N A D E R. Snälla ni tror er veta bäst, ni är så patetiska så det finns bara inte..
 
Och till slut det här med T V, F I L M , D V D I B I L E N. Vad fan stör det er? Seriöst? Vad är inte farligare än man ser sjukt många mammor där ute med sina vagnar och som har en cigarett i handen?! Oj det är mycket farligare än någon jävla T V. Och när vi alla sitter med våra telefoner nära våra barn, vet ni hur jävla mycket strålning det ger?

När Melody åker bil, är det panik skrik för hennes del. Hon sitter där bak och jag där fram, jag har ingen som helst kontroll över henne när hon skriker tills hon tappar luften. Så eftersom vi visste hon gillar att se på tv så köpte vi D V D till B I L E N och nu fungerar resorna tillsammans med Melody hur bra som helst. Utan problem med skrik och att hon tappar luften stup i kvarten.

Vad fan tror ni att era föräldrar gjorde med er när ni va små? Tror ni s e r i ö s t att ni aldrig fick kolla på T V ? Tror ni seriöst att dom alltid hade den avstängd när ni va vakna innan ett till två års ålder? Skit snack. Dom normala människorna i världen har sin tv på fast barnen är vakna. Man behöver inte sitta konstant vid tv:en men den finns där och den är på i alla hem.. Är det inte T V så är det D A T O R och är det inte D A T O R så är det M O B I L E N.

Ett tips till er misslyckade jävlar som tror sig vara bättre än alla andra och tro sig veta mest och kasta skit och trycka ner folk. Ni kan bry er om ert eget liv och skita i andras. Ni behöver inte kasta er skit för ni är missnöjda med ert tråkiga patetiska liv. Ni verkar ju inte ha något bättre för er eftersom kommentrarerna kommer titt som tätt här mellan varven. Så slösa er energi på era barn istället för på mig och mitt liv.. Jag känner Melody och jag vet vad hon vill och vad hon är kapabel till.

Nu har jag inte tid med er misslyckade idioter. Jag har en dotter som jag ska leka med och ge min kärlek till. Och en sak som är säkert, det är inte synd om Melody utan om E R A barn som varken får sitta om dom nu vill eller hade velat eller får titta på tv eller stå eller gå. Ni är avundsjuka och här kan ni få ta min K R I T I K. För man måste ju ta det också jag har tagit eran ta nu M I N !!!!


Shopping

2012-12-29 13:23:00 En Dag På Stan
» Kommentarer(1) «


Idag har vi varit ute på shopping tillsammans med mormor och morfar. Hittade faktiskt på REAN fyra stycken linnen till Smulis. Det är prefekt att ha under klänningar och tvådelade plagg. Sen köpte jag två andra till henne också med smalare band som hon haft innan i storlek 56. Köpte tre linne i storlek 68 som hon kan ha nu och storlek 74 som hon ska ha senare nästa gång vi byter storlek..


Host, snor, host, skrik

2012-12-29 07:55:26 En mammas vardag
» Kommentarer(4) «


Godmorgon! Snacka om att idag är jag helt slut efter natten. Lilla a tösens förkylning släpper aldrig känns det som. Det blir bara värre och värre tycker jag. Hon hostar, hennes näsa är så igenbommad av snor, så har fått suga ut det med sugen mitt i natten. Hon har varit genom svettig och vaknat stup i kvarten. Vid halv fyra skulle inte hon sova mer. Jag stod och vaggade henne i en halv timme och sjöng låtar om och om igen. En trött Melody, som inte ville somna. Tillslut ca jag helt färdig och la henne i sin vagn för att gunga henne lite och drog i nallen som hänger vid sidan. Nu spelades lite lugn fin melodi när hon låg där spänd i vagnen. Efter fem tiden somnade hon om. Nu trodde jag äntligen att det va min tur att få sova. Men det varade inte länge. Efter tio minuter va hon vaken igen, la henne bredvid mig och hon somnade ännu en gång. Halv åtta är hon pigg och glad igen..


Emmaljunga Scooter S

2012-12-28 23:26:00 En Dag På Stan
» Kommentarer(17) «


Melodys nya coola vrål åk som hon ska ha till våren blev en Emmaljunga Scooter S. En härlig röd snygg nätt vagn som kommer bli super bra till vår fina dotter. En matchande skötväska och fotsäck fick hon också till. Naturligtvis ett regnskydd och en parasoll till våren! Nice, denna vagnen gick lätt som en plätt in i bilen och hennes första provtur med vagnen gillade hon. Trött tjej somnade på två minuters provkörande..


Moderskänslor

2012-12-28 16:37:30 En mammas vardag
» Kommentarer(1) «


Usch, det känns och det tar e m o t hårt i mig att ha lämnat bort Melody till mormor och morfar. Inte för jag tror att dom inte skulle klara av det, men det är ju att jag tycker det är f ö r t i d i g t att lämna bort henne redan. Men jag och Billy behöver verkligen tid tillsammans själva en stund. Bara koppla bort allt och bara få vara med varandra..

Billy står i köket och lagar en riktigt festligt god middag, själv sitter jag här i köket tillsammans med honom och bloggar en snabbis.. Jag tänker redan och saknar Melody för mycket, det gör ont att inte ha henne här. Men samtidigt så är det ju bra att vi gjorde såhär. När maten är klar och den är i magen åker jag hem till mormor och morfar igen. Ska ju sova där hela helgen tillsammans med Zakimbo & Melody, då baby har den där helgen han jobbar 13 timmars pass. Då är det rätt så skönt för honom att få koppla av och sova gott utan att vakna tusen gånger om natten. Så är det när man bort i en etta, då finns det liksom ingenstans att ta vägen. Det bästa sättet är så som vi har gjort och det är inget som är fel med det liksom..
 
Mormor & Melody Myser i Soffan Tillsammans
Morfar & Melody Busar Tillsammans i Soffan

Vagnjuglen

2012-12-28 14:14:00 En Dag På Stan
» Kommentarer(1) «


Hej hallå hopp och stå!
Idag ska vi kolla på en annan vagn till våran lilla Smulis. Den hon har är där inget fel på, men eftersom bilen är liten och det är ett helvete på jorden varje gång den ska in i bilen så kanske vi får ta och kolla upp en smidigare lösning till framtiden då hon ska ha en sittvagn?! Lite dyrt att byta bil när den är så otroligt bra och drar lite i bensin.. Om denna vagnen jag har kollat på går in smidigt i bilen och hon sitter kanon i den så kommer det bli den.. :)
 

Nya inslag

2012-12-27 23:10:12 Hem & Inredning
» Kommentarer(1) «


Idag åkte jag, baby och Melody till Burlöv för att handla hem lite nya saker till hemmet. I julklapp av hans mormor och morfar fick jag jätte fina handdukar från Hemtext, men vi fattades ett badlakan till en hel uppsättning. Så mannen min fick köpa en handduk till honom också, så nu har vi jätte fina handdukar i badrummet. Skönt med lite nytt! När Cicci va här nere till Melodys dop så fick även jag lite julklappar från henne. Jag fick en super söt hissgardin som jag igår kväll satte upp i köket. Sedan hade hon även med sig en lampfot i Shabby Chic med en ängel som idag pryder köksfönstret så fint, men det fattades en lampskärm. Så idag köpte jag en super söt lampskärm lampkjol till den nya foten. Vips så blev det en hel lampa. Super nöjd verkligen, bara det lilla gör så otroligt mycket så det knappt är sant.


Kan mer och mer

2012-12-27 20:15:46 Smulbebisen
» Kommentarer(3) «


Melody vill absolut i n t e ligga ner i sin vagn mer. Så vi har som ni alla vet haft sittvagnen en tid nu och där är super bra liggläge i den också så det är super duper bra då hon ska sova. Men Smulan halvligger ner i vagnen och tar sig upp själv nu hur enkelt som helst. Så nu kan hon själv sitta upp i vagnen när vi kör fram i affärerna med en susande fart. Det är så härligt att få vara med när hon utväcklas från dag till dag. Det går med s t o r a steg framåt vill jag säga. Vi är så stolta över vårt älskade lilla barn <3
 
Smulis sitter och tittar på alla människor runt omkring i affären..
Så söt så..
Vårt söta lilla hjärta

Bumbo

2012-12-27 19:52:04 En Dag På Stan
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit på jakt efter en Bumbo stol och bord till våran lilla Smulis. Men överallt va dom slut i färgen rosa, annars va det borden till stolen som skulle vara slut. Men tillslut fann vi det äntligen, i Lund fick vi åka till för att få stolen och bordet till våran lilla skatt. Nu kan äntligen Smulis sitta i sin stol och busa.. Vi köpte stolen av pengarna som vi fick från dopet, så vill tacka ännu en gång alla som gav oss pengar till dom fina sakerna vi har kunnat köpa till vårt lilla hjärta..
 
Stolen & Bordet
Såhär roligt kan Smulis ha..
Perfekt med bordet, då hon kan ha massor med leksaker där..
hihi, annars kan man sitta såhär fint utan bordet också..

Smulis leker tittut

2012-12-27 14:19:03 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Melody Står i Soffan Och Tittar
Tittut, Vad Roligt Detta Va!

rent och snyggt

2012-12-27 12:01:33 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Woohoo!!
Nu har jag städat upp lite här hemma, så jäkla skönt att få gå i sin egna lilla värld och plocka lite här och där. Det är avslappnande och roligt på samma sätt.. Jag har städat hela badrummet, i badrumsskåpen har man rensat ut massa med skit och satt allt i ordning. Babys saker för sig och mina för sig så hittar man bättre liksom. Innan va det bara allt i en enda stor röra..

Alla kartonger från leksaker och saker man fått är nu i soperna, vilket är väldigt SKÖNT då jag har stört mig på det väldigt länge nu. Haha!! Men damsuga är kvar att göra, så det blir ikväll eller imorgon som jag kommer att sätta igång med det. Julsakerna som jag packade ner igår är nu också nere i källaren!! Och när jag ändå var nere i källaren så passade jag på att ta upp Smulis gåstol som hon fick i doppresent av sin farmor. Känns som jag ändå har hunnit göra en del saker fast lilla Smulis har varit vaken..

Jessica och barnen kom hit på besök också, vilket alltid är lika trevligt. Att vara själv är så tråkigt, så roligt med lite sällskap när baby är på jobbet..
 
 
Lilla Leo är en riktig buse..
Melody sitter i sin nya gåstol och leker..
Leo väntar på sin tur, för att få prova gåstolen..

Trött tröttare tröttast

2012-12-27 09:01:26 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Godmorgon! Ännu en natt som inte varit så bra. Smulbebisen har fått sova mellan oss för hon vaknar tusen gånger om natten. Det kan vara att hon vill ha närhet (man ska hålla om henne) det kan vara att hon har drömt hemska drömmar och vaknar i panik med massor av tårar och skrik. Eller kanske bara tappat nappen? Kanske varit hungrig?! Ja ni vet vad jag menar. Så nu är denna mamman trött i huvudet idag. Jag har försökt att ligga kvar i sängen så länge som möjligt för att bara mysa och vila tillsammans med dottern min. Men nu är vi pigga och glada.. När jag är hemma själv tillsammans med Smulis så är det inte alla gånger så lätt att få gå på toaletten och göra sig klar eller bara få göra sina behov. Duscha det gör jag mycket sällan om jag har henne själv det är bara om hon sover typ som jag kan hinna med det. Men på toan måste man gå och det bästa sättet är att få sätta henne i sin bilbarnstol precis vid dörröppningen. Då kan man samtidigt leka och busa eller bara finnas där för henne så leker hon själv eller bara sitter där och tittar på allt.. Det är skönt när man hittar lösningar i sin vardag som fungerar utmärkt..


Borta med vinden

2012-12-26 23:09:58 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Nu är julen över för detta året. Denna kväll har jag faktiskt städat bort julen hemma hos oss. Alla julsaker är borta och ska imorgon ner i källaren igen. Så skönt att ta bort allt redan och fram med dom vanliga sakerna igen. Natten är kommen baby och smulis ligger bredvid och sover gott. Själv ligger jag vaken med min IPHONE som underhåll här i mörkret.. Ska spela lite spel sedan tackar jag för mig och säger god natt..


Annandag jul

2012-12-26 16:51:11 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Idag har Melody, Baby, Jessica och jag varit på Ica Maxi och handlat hem massor med mat och gott till nyår. Samtidigt som vi va i affären så bestämde vi för att åka hem till Jessica och familjen för att äta tacos tillsammans. Super gott och äntligen så slipper man julmaten :-)


Juldagen

2012-12-25 18:50:41 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Hi hallå! Host host host, så låter det hela tiden från mig. Denna eviga tråkiga förkylning går mig på nerverna, energin liksom bara är borta. Men när Smulis sover passar jag på att vila upp mig lite. Henke, Jonatan och Simon har varit här hemma hos mamma och pappa idag. Vi har ätit julmat ännu idag och haft super duper mysigt allihopa. Men nu är det soffan som gäller med en bra film!


Nu va julen SLUT även detta året

2012-12-25 11:14:31 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Godmorgon allihopa!
Hoppas eran julafton igår blev fin och lugn som våran blev. Det var Smulans första julafton och det som kändes hårt och fel var att pappa fick åka iväg och jobba. Vi saknade honom jätte mycket, men vi hann ändå att fira allihopa hela morgonen och dagen innan jag körde honom till sitt jobb. Men våran jul har varit hur lugn och fin som helst. Massor med god mat, lite för mycket i magen så illamåendet kom och magen var sprängd full..

Smulbebisen och jag stannade kvar hemma hos mormor och morfar. Vi sov över här för att pappa skulle upp klockan fem för att jobba. Han behövde få vila ut sig lite, så vi kommer stanna här även denna natten.

Denna morgonen har varit full rulle för mig. Jag har städat undan en massa saker, bäddat sängarna och tvättat all tvätten. SKÖNT! Nu sitter jag här och andas så gott som det går (f ö r k y l d) innan jag ska gå ut med mamma tillsammans med hundarna en runda eftersom lilla Melody sover en stund.

Ha en fortsatt trevlig fortsättning på er..
 
PS: Tack för alla underbart fina julklappar som man har fått av er alla. Och Smulbebisen vill även tacka för sina. Ni är för snälla och skämmer bort oss som alltid.
 

Bada plask lek skoj

2012-12-24 12:54:53 En mammas vardag
» Kommentarer(1) «


Hi hi hi, låter det inne i badrummet. Melody och jag har precis gjort oss julfina inför julafton. Hon har även lekt med sin nya badleksak som man kan sätta på badkaret. Inte för att hon förstår hur man gör, men roligt hade hon ändå. Massa plask och skoj blev det i alla fall..
 
Här sitter Melody och plaskar i badet
Tittar och känner på sin nya badleksak som mamma har satt upp på badkaret.
Detta är väldigt intressant att den sitter fast där..
Melody tackar sin farmor för sin nya badleksak som hon fick igår.

God Jul Till Alla Läsare

2012-12-24 11:01:00 Mamma Pappa Melody Zakimbo
» Kommentarer(1) «


Vi önskar eder alla en riktigt god jul :)

Julafton

2012-12-24 10:59:00 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Merry Christmas!
Nu är det äntligen den 24 December och julafton är kommen. Snön ligger som ett täcke över vår land och allting är precis som det ska vara. Eftersom mannen min ska jobba kvällen denna Julafton så firades julen igår tillsammans med hans sida och idag har vi haft vår egna lilla julafton bara han jag och Melody.

Igår öppnade vi varsitt paket från varandra och idag så öppnades det sista paketet. Det sjukaste av allt va att vi hade köpt exakt likadana julklappar till varandra. Ett presentkort på en tatuering! Hur sjukt är inte det? Summan stämmde också liksom. HAHA!! Och det som jag öppnade igår var ett nagelkit där det finns massor med mönster och sånt man kan sätta på naglarna. Det va inte det lättaste vill jag lova er, men med lite övning kommer detta bli kanon tillslut! Sedan har jag även fått massor med godis och tre tio-lotter där jag vann 20:-

Tusen tack min älskade man. Hoppas du också blev lika glad för dina. <3


En av mina fina julklappar från min baby <3
Riktigt roligt, men dock svårt!
Men för att vara första gången, blev det ju ganska bra ändå!

Då va lilla julafton slut för i år

2012-12-23 19:59:39 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Vi har haft en helt underbar lilla julafton hemma hos mormor och morfar. Det är helt sjukt vad mycket paket som ligger under granen. Man får så otroligt fina julklappar varje år, man kommer dit med en IKEA kass och kommer hem med två sopsäckar fulla med otroligt fina julklappar.

Vill verkligen tacka er alla för dom fina julklapparna och en heöt underbar dag tillsammans med er. Det har verkligen varit super trevligt. Synd bara att tiden går så fort. Massor med god mat och efterrätt fick plats i magen också.. Så nu väger man ännu mer än innan..

När vi körde mot mormor och morfar idag så sa jag till mannen i bilen att det va tråkigt att inte snön höll sig kvar till julafton va kommen. När vi alla sitter sedan i köket och äter middag började snön falla allt mer och mer. Så hemvägen va inte alls rolig. Inga vägar var skottade och vi körde i 40-50 KM / H hem. Men nu är vi hemma och har precis ställt alla saker på sin rätta plats..
 
Här är en av alla julklappar som Melody fick idag av sin Farmor..
Hon älskar verkligen sin Hund som sjunger och pratar med henne
Gömmer sig bakom hunden..
Zakimbo va tyvärr inte med oss idag, men när han kommer hem väntas massor med julklappar till honom också. Zakimbo gillar inte hundar som är hoppiga, så därför beslöt vi oss för hans egna bästa att vara hemma hos mina föräldrar tillsammans med sin käraste Wilma.

Färdig för avgång

2012-12-23 13:06:55 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Shit shit shit!! Det tog längre tid än förväntat att göra sig färdig idag. Varför?! Jo det ska jag berätta nu för er. Jag tänkte att, varför sminkar jag mig inte lite extra? Det är så tråkigt att se likadan ut varje dag. Det vill säga att det sminket jag använder är att fylla ögonbrynen och kladd med mascara på övre fransarna sedan är jag klar. Nu började jag ta allt från grunden, med eyeliner och hela köret. När jag va klar och tittade mig i spegeln såg jag ingen mamma Elina mer, jag hade blivit förvandlad till något annat men vet inte vad. Det va iaf inte jag där stod, så av med allt smink och på med så som är "JAG" nu sitter jag här färdig och redo för att gå, men själv ligger Smulan och sover i sin pyjamas ännu, älsklingen gör sig färdig och snart får jag gå och väcka den lilla Smulbebisen så vi kan köra. Taskigt som bara den, men så får det bli.


Lilla julafton

2012-12-23 11:30:07 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Idag är dagen kommen, då vi ska fira lilla julafton tillsammans med mannens släkt och familj. klockan två ska vi åka ut mot Staffanstorp för att fira jul hemma hos hans mormor och morfar i deras hus. Kommer bli jätte trevligt, hoppas bara min mage skärper sig, så man slipper ha ont och behöva gå på toan hela tiden. Men nu ska jag hoppa ner i ett varmt skönt bad, när jag är färdig badad och duschad så får vi se om Smulbebisen är vaken för ett varmt bad tillsammans med mamma, så även hon blir ren och fin till idag..


LIVET

2012-12-22 20:21:56 Mamma Pappa Melody Zakimbo
» Kommentarer(3) «


Gokväll alla underbara läsare!
Smulan har vaknat till liv och där sitter pappa och dotter i sängen och myser tillsammans med lite mat. Så underbart att se och mycket kärlek är det i luften. Efter maten så ska Smulan underhållas och busa lite innan läggdags för natten. Nu för tiden har det blivit väldigt sena kvällar innan denna lilla söta Smula har velat komma till ro och somna i ens famn.. Men varför ska man klaga, det är så underbart att ha hennes vaken. Man får så mycket kärlek och många härliga skratt av vår älskade dotter. Vi njuter av tiden tillsammans med henne, hon är vårt ALLT <3
 
Far & Dotter
Mums, vad gott det är med mat pappa!

med tusen miljoner människor

2012-12-22 20:14:26 En Dag På Stan
» Kommentarer(0) «


Med massor av människor överallt så har man ändå varit ute bland affärerna ännu en dag. Jag och Smulbebisen hängde med mormor och morfar när dom skulle köpa lite mat och andra saker. Så då passade vi på att gå inom H&M för att kolla vad dom hade för roliga kläder till Smulan.

Hon kan ju redan nu ha både storlek 62 & 68, vilket jag inte hade räknat med skulle gå så fort. Så nu åker alla hennes 68 kläder också fram och nya storlekar behöver handlas in. Jag gick där bland alla hyllor och hittade absolut ingenting. REA är inget jag brukar leta bland, då jag tycker det är kläder som dom vill bli av med bara för nya fina saker ska få plats. Men ändå gick jag dit för att bara slänga ett öga. Inte leta som en dåre utan bara titta. Där fann jag dom hängslebyxorna som jag har kollat på hur länge som helst till henne men tänkt " d o m f i n n s k v a r " Nu fick jag tänka om och letade upp storlek 74 där det fanns ett par kvar. Det va väl menat att Smulbebisen skulle få dom underbart fina byxorna?! Nu ska bara den prefekta bodyn hittas till dom, sen kommer hon bli så otroligt fin som alltid i alla sina kläder :)

Smulbebisen har även fått av sin mamma och pappa idag ännu fler PIPPI-filmer, nu har vi inte alls många kvar att köpa. Sen har vi köpt hela serien i PIPPI tecknat.
 
Som sagt, hur söta va inte domhär?!
Älskar dom underbara detaljerna..

Den finaste i världen

2012-12-22 19:46:52 Foto & Bild
» Kommentarer(1) «


Den där tungan älskar att vara ute i den friska luften hela dagen lång..
Alltid glad och go tjej

maginfluensa

2012-12-22 19:45:09 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Tack älskling för ditt underbara stöd!
Medan jag har legat här i sängen hela eftermiddagen/kvällen, både sovit och vilat upp mig efter att ha åkt på en maginfluensa här hemma. Nu när min förkylning har blivit bättre och rösten har kommit tillbaka så åker man istället på detta som gör att man måste springa på toaletten titt som tätt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att inte någon annan i familjen drabbas av detta nu, för det är ingen vidare trevlig stund om man säger så.

Jag uppskattar verkligen när älsklingen ställer upp för mig när jag mår dåligt. Han behandlar en alltid som en prinsessa med att passa upp en till tusen. Hämtar det och hjälper mig både med det ena och det andra, samtidigt som han tar Smulis så mamma får vila upp sig..
 

Äventyr

2012-12-22 11:44:13 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Ute på äventyr med mina älskade föräldrar. Just nu sitter vi på IKEA och fikar lite innan vi åker vidare. En mysig lugn Lördag.


Helt färdig

2012-12-21 23:02:41 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Jag som har sagt att det va så skönt att vara färdig med julklappar redan i November månad när jag hade handlat klart allt. Och att slippa trängas bland alla miljoner människor på stan. Visst?! Nu skulle jag vara snäll och följa med Jessica idag som alltid är ute i sista tid haha. Kaos kaos kaos säger jag bara och aldrig mer! Nu har man ont i magen av all stress. Efter massor med rundor hit och dit så åkte jag och Melody hem till pappsen som låg hemma och vilade upp sig lite. Sedan bestämde vi tillsammans att åka ut till Farmor för att mysa lite denna fredag kväll. Med lite pizza i magen och underbara skratt säger vi nu till er god natt !


du får en att må så bra

2012-12-20 22:31:00 Smulbebisen
» Kommentarer(2) «


Gokväll!
Melody har börjat prata riktigt mycket nu. Hon ligger ofta där och bara snackar i luften med sig själv. Så otroligt kärt att se. Hon håller även på att göra olika miner med munnen, en favorit som hon har nu är att typ suga in under läppen lite.. Skrattet har nu också kommit allt mer och mer.. Tänk vad tiden går fort när man blickar tillbaka på både minnen, bilder och videosnuttar man filmat lite då och då..
 
Melody tittar upp på din pappa och skrattar
Kollar man på hennes ögon finner man en stor glädje.
Här har vi den nya minen som är en av hennes favoriter.

Nyfärgat

2012-12-20 17:15:07 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Utväxten växte allt mer och mer, färgen i håret blev mer och mer matt. Så för att göra sig fin inför julen och nyår så har jag idag tagit tag i mitt problem. Färgade håret och fick en otroligt fin nyans och glans i håret igen. Super nöjd som vanligt efter resultatet.. Nu behöver man inte skämmas när man går ut och vistas ute bland folk.
 

Färgglada prickar

2012-12-20 17:09:59 En Dag På Stan
» Kommentarer(0) «


Nu är vi hemkommna från Lund och Hjärup. Inne i Lund gick vi faktiskt till Jättekul för att kolla vad dom hade för trevliga saker. Vi skulle bland annat ha ett regnskydd som skulle passa till hennes sittvagn. Där stod jag och letade upp ett som jag tyckte såg ut att passa bra till Melodys vagn, men var samtidigt osäker på om det verkligen skulle passa. Så det var bäst att fråga någon som jobbade där.

Hon tittade på vår vagn och frågade om vi inte hade haft ett regnskydd till våran liggkorg. Vi bara jo och jag böjde mig ner för att ta fram det som jag inte fick på sittdelen. Men hon bara detta går ju alldels utmärkt till er sittdel också. Jag bara nä jag har provat på alla möjliga håll och kanter. Det tog henne några sekunder så satt det som en smäck på våran vagn. HAHA! Skönt nu har vi sparat massor med pengar, för det vi hade fungerade ju perfekt.

När vi ändå var där inne i affären så passade vi på med att köpa mer skedar till Melody. Då den ena hon har är prefekt, men den andra är för stor ännu för hennes lilla mun. Nu har vi massor med fina skedar i alla redgnbågens härliga färger!
 

Så kyligt

2012-12-20 15:42:25 Mamma Pappa Melody Zakimbo
» Kommentarer(0) «


Just nu är lilla familjen i Lund och tittar runt. Vi har tittat förbi om Micke för att hämta en julklapp som han har fixat till oss. Tack kära du för allt du har gjort, det uppskattar vi väldigt mycket. Melody sitter i sin vagn inbäddad i sitt täcke. Nu ska vi gå vidare en stund här i Lund.


Torsdagen 20 December

2012-12-20 14:19:33 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi bara tagit det lugnt. Smulan har ätit sin gröt som vanligt fast denna gången med en ny sorts puré. Sedan har jag städat och haft mig i hemmet, eftersom att det går inte leva i skiten. Det kvittar hur dåligt man än mår, så måste ändå vardagen fungera..
 

Äpplepajen

2012-12-20 14:17:15 Mat & Bak
» Kommentarer(1) «


Det var så längesedan jag gjorde min super goda äpplepaj. Så igår kväll var det dags att baka lite äpplepaj för att få tillbaka den underbara känslan när man äter den.. Jag vet att jag hade kunnat sälja den på ett café och jag vet att det hade blivit en succé.
 

Pippi & Karlsson

2012-12-19 21:28:39 Mamma Pappa Melody Zakimbo
» Kommentarer(0) «


Hejsan hoppsan!
Idag har vi handlat lite nysa saker till vår lilla älskling. Melody har fått två nya filmer, en Pippi & en Karlsson på taket. Härligt att ha lite nya saker att höra på här hemma då hon sitter i gungan eller i bilen och tittar på filmerna. Det bästa av allt med dom filmerna är att det är mycket härliga färger att titta på.

Melody har även fått ett underlägg till bordet då hon sitter i köket och äter sin gröt tillsammans med oss. Hon satt precis där ute och tittade och tog på sitt underlägg. Måste ju hitta på lite roliga ting till henne, så detta var prefekt!
 

snart ger vi oss iväg

2012-12-19 10:55:50 Mamma Pappa Melody Zakimbo
» Kommentarer(1) «


Godmorgon!
Nu snart är hela familjen redo för att göra äventyr innan mannen ska iväg på sitt jobb. Vi behöver handla hem lite saker och göra några få ärende. Smulan sitter färdig och redo i sin bilstol och sover så sött, själv sitter jag i en telefonkö till banken för att höra med dom hur jag startar upp ett konto till vår fina dotter. Så man varje månad kan överföra pengar till henne som hon kan ha i framtiden.. Rätt smart till ett körkort eller liknande saker hon behöver pengar till.
 

en mysig kväll hos mormor

2012-12-18 15:36:59 En mammas vardag
» Kommentarer(1) «



Smulan sitter i sin bilbarnstol vid dörren som är öppen och jag sitter här vid datorn innan vi ska bli upphämtade av finaste mamman min. Mamma/Mormor kommer att köra mig Melody och Zakimbo hem till henne, där vi ska mysa tillsammans med lugn och ro. Zakimbo ska få leka med Wilma som han inte har träffat nu på några dagar.

Ska se om mamma, Melody och jag ska hitta på någonting idag än att bara sitta hemma. Vi får se om hon orkar eller om hon bara vill ha en lugn hemma kväll med oss istället.

Min förkylning håller i sig. Men att sitta inne ensam och deppa gör ingenting bättre precis. Jag är inte den som mår bra av att bara vara hemma dag ut och dag in. Jag måste få göra något annars känner jag mig instängd. Och lite saker till Smulan måste även köpas idag..

dom prefekta julklapparna

2012-12-18 14:20:09 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Här sitter man med lugnet i kroppen och vet att så många där ute är stressade inför julen. Paniken över " vilka julklappar ska vi köpa? " Det är så otroligt skönt att jag a l l t i d är i så god tid ute. Att jag redan har fixat och donat med allt innan December är kommen. För annars bara står man där med hakan i marken om man inte vet vad man ska köpa eller om saken man funderat på är s l u t s å l d..

Denna julaftonen med paketen har varit min dyraste jul på länge. Men jag älskar att få ge julklapparna som är pricken över i:et det där lilla extra som man vet kommer att uppskattas. Kanske kommer det bli tårar i ögonen? Jag vet att denna julen med klappar har jag prickat in så prefekt till dom jag har köpt till. Längtar tills julafton är här, då man får se deras glädje när dom öppnar upp paketen!
 

Smaklig måltid

2012-12-18 14:12:07 Mat & Bak
» Kommentarer(0) «


God eftermiddag allihopa!
Nu har Smulis och jag suttit i köket och ätit lite god gröt med päronpuré. Hon verkligen älskar sin gört och det är jätte roligt att sitta där och se så gott hon tycker det är. Roligt har vi sammtidigt också..

Idag ska jag köpa hem lite andra roliga saker jag tycker hon ska få prova på. Det finns inte så mycket att välja till en 4 månaders bebis, men ännu har vi långt ifrån köpt allt man kan smaka på..

Hennes saft är dessutom slut så jag fick ta rent vatten nu, men då får jag bara minen att detta smakar blä och ryknar på näsan när det kommer in i munnen.
 

titta vad jag kan

2012-12-18 09:40:39 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


Mamma, släpp mina händer, jag vill stå själv.

Ännu en dag

2012-12-18 09:34:05 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Godmorgon!
Jag vill verkligen inte vara sjuk mer. Har varit en hemsk natt med mycket halsont och hosta, svårt att andas och ont i hela kroppen. Men som tur är så har älsklingen tagit Melody hela natten så jag har fått sova och vila upp mig för nästa dag.. Men även denna dagen kommer att bli jobbig då man mår såhär. Vi får försöka att hjälpas åt så gott vi kan och blicka framåt istället för bakåt.

Just nu sitter vi och väntar på att en rörläggare ska komma hit. Har redan väntat i tre veckor på att han skulle orka ta sig hit till oss. Elementet i storarummet är isönder, så på nätterna är här hemma iskallt.. Jag har ringt och tjatat dagligen på att dom ska komma eftersom vi har en liten flicka som inte ska behöva frysa.. Så nu hoppas jag inte han går härifrån innan han har lagat elementet! För vi orkar inte ligga och frysa mer..
 

Kräkbomben

2012-12-17 20:17:31 Mamma Pappa Melody Zakimbo
» Kommentarer(0) «


Pappa och Smulan har precis busat. Detta är andra gången det händer att hon kräker ner sin pappa i ansiktet. Vilken tur att spyan hamnar precis under läppen också precis som förra gången. Det käraste av allt är ju ändå att hon är överlycklig att hon precis har kärkt ner sin far!


Det är buskul

2012-12-17 16:23:00 Foto & Bild
» Kommentarer(4) «



jag ger min dotter saft

2012-12-17 12:39:00 En mammas vardag
» Kommentarer(5) «


Herre gud, vad är det med er människor där ute? Varför blir det skrik och panik när ni läser att jag ger min dotter SAFT?! Seriöst, lugna er istället. Om jag skriver saft eller juice eller fruktdryck vad spelar det för roll? Jag vet vad man får ge och inte ge barn.. Och vill jag ge mitt barn saft, då gör jag det. Ingen kan någonsin säga vad som är rätt eller vad som är fel.

Vår dotter dricker I N T E vatten, hon vägrar att ta det i munnen och spottar ut det med en gång. När hon äter sina portioner som hon får med gröt, potatispuré, majspuré osv. Så måste hon ha något att skölja ner det med. Och eftersom hon I N T E vill ha vatten, så ger vi vår dotter saft eller vänta lite nu heter det inte baby saft? Kanske får er att lugna ner er en smula?

Några gånger har vi till och med blandat ut hennes s a f t med vatten så det har blivit ännu mindre smak för att vi vill hon ska dricka vatten tillslut. Vi försöker dagligen flera gånger om dagen att ge henne vatten och försöka få henne att dricka det. Och då gör vi det på det sättet som vi tycker är det bästa. Inte vad alla andra där ute tycker.
 

Det är vårt barn och vi känner och vet henne bättre än någon annan människa i världen!

Om det nu skulle vara någon som helst fara med att ge denna dricken som vi ger henne. Varför säljer då affärerna den? Varför står den vid all annan barnmat? Och det står till och med för 4 månader på den som ni ser. Så till nästa gång, kanske ta reda på fakta innan ni skriker GER DU DITT BARN SAFT ...?

Utvecklingen fortsätter

2012-12-17 11:48:29 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Det är så otroligt spännande och roligt att få följa sin dotter utveckling från dag till dag. Härligt att se vad hon hittar på, är det inte det ena så är det de andra. Nu har hon börjat med att använda både fötter och händer i gymet när hon ligger där och busar..

Hon är bara 4 månader och 12 dagar gammal och ändå så tycker man att hon kan så otroligt mycket. Hon är otroligt stabil i kroppen, både övre och underkroppen. Hon älskar att sitta mycket och att stå är något av det bästa hon vet. Snart kommer hon kunna sitta helt själv utan att mamma eller pappa ska hålla i handen eller benen, hon kan sitta själv i några sekunder sedan så trillar hon lite. Men det kommer när det vill komma.

Vända sig har hon börjat med. Har lyckats ett par gånger, ibland vill inte den ena armen följa med som hon vill att den ska göra.. Vår lilla tös hon börjar bli riktigt stor och ingen liten bebis mer. Hemskt att behöva skriva det, för den lilla tiden man får med sin lilla lilla bebis är inte länge. Jag tycker tiden går alldeles för fort och man tänker redan tillbaka på den tiden då hon bara var den där lilla lilla bebisen som man gick runt med i famnen dag ut och dag in. Nu har man istället en liten klump i famnen som väger en del :)
 

Krokodiltårar

2012-12-17 11:30:14 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Det är fortfarande sjukstuga här hemma med snoriga näsor som bara rinner, mycket nysningar och väldigt gnälligt. Men det är inte bara lilla Smulbebisen som har åkt på en förkylning, även hennes fina föräldrar är också dåliga här hemma. Jag är svag i hela kroppen och har super ont i halsen, inte blir det bättre då jag varje gång lilla Smulbebisen ska somna sjunga alla låtar från en hel bok innan hon kommer till ro. Men jag har också lite feber, hosta, snorig näsa och mår allmänt dåligt. Mannen min han har magknip och tror han har åkt på en influensa. Det hoppas jag verkligen inte på, då jag inte vill ha något spykalas här hemma. Det räcker mycket väl hur det är idag..

Efter mycket om och men, massa gung i famnen och en sjungande mamma så har nu Smulan somnat en stund. Det tog tid och hon kämpade emot fast hon var så otroligt trött som hon va. Men nu sover min lilla flicka gott i sin säng och jag får lite tid för mig själv en liten stund..

Visst jag är trött och hade velat somna, men det är inte lönt att göra det. Då lilla snäckan aldrig sover så länge och då kommer jag bara bli ännu tröttare när det är dags att gå upp igen. Så att sitta här i lugn och ro gör att jag laddar mina batterier på nytt igen tills den bästa har vaknat igen. :)
 
Mamma, ser du inte att jag är jätte ledsen?
Du är så otroligt söt älskade tösen min
<3

specialistläkare

2012-12-17 06:43:38 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Gode morgon, gode morgon både herre och fru, vi önslar eder alla en riktigt god jul!
Varit inne i badrummet och fixat till håret och mig själv. Har även varit ute i köket denna tidiga morgon för att ta hand om all disk som var där. Nu är jag äntligen färdig och ha en liten morgonstund i lugn och ro i soffan.

Melody och Zakimbo sussar vidare i sängen och mannen har farit iväg till jobbet. Så här sitter man själv och väntar på att kära mamma ska komma och hjälpa mig nu på morgonen. Jag ska nämligen till en specialistläkare som ska kolla på mina fötter och tår. Ni som har följt min resa genom dom nio månaderna jag var gravid och nu dom sista fyra månaderna efter förlossningen vet redan vilka problem jag har och har haft. Så nu hoppas jag att dom finner vad felet är så man kan få hjälp istället för att gå här och lida i onödan.

Mamma kommer köra mig och Melody mot Lund, där vi ska vara nu på morgonen. Och även sitta med Melody i väntrumet när jag är där inne och får hjälp med mina problem. Eftersom Melody inte gillar så mycket att sitta där bak själv i bilen hade resan dit varit som en mardröm om jag kört själv. Och eftersom det är såhär tidigt på morgonen då Melody egentligen sover längre än såhär kommer lilla snäckan vara en mycket ledsen bebis. Så mamma hjälper mig och det är jag så tacksam för. Tack kära mamma min <3
 

Ursäkta röran!

2012-12-16 21:25:56 Mamma Pappa Melody Zakimbo
» Kommentarer(0) «


Men nu bygger vi om!
Kom tillbaka om en stund :D
 
/Linnéa & Elina

Mamma & Melody

2012-12-16 12:13:30 Mamma Pappa Melody Zakimbo
» Kommentarer(0) «


Vad är det som händer? Det är nåt stort på gång. Se solen den stiger med ett skratt. Vem är det som kommer.
Vem trallar på en sång. Så fåglarna sjunger lika glatt. Bara man räknar, till tvåhundra fräknar. Vem kommer då?

Hej, här är Pippi. Pippi det är jag.  Jag bjuder alla på kalas. Här har ni Pippi. Pippi, hej hurra. En sån underbar daaag. Hej här är Pippi med flätorna på sné. Jag har ett strålande förslag. Hej, hör på Pippi. Som säger hej, häng mé. En sån underbar dag.

Hej hör musiken, en underbar sång. Den kan man lätt utantill. Idag är det min dag och din nsäta gång. Jag gör precis vad jag vill. Kom alla glad, det gör ingen skada. För just idag, gör som jag!

Hej här är Pippi, som seglar jorden runt. Jag slår piraterna i bunt. Jag har sett världen, men nu stannar jag. En sån underbar daaag. Hej här är Pippi. Pippi det är jag. Jag bjuder alla på kalas. Här har ni Pippi. Pippi hej hurra. En sån underbar daaag.

Pippi tjejorna

2012-12-16 12:12:02 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Melody & Mamma har likadana tröjor på sig idag. Så denna söndagen firar vi med massor av bus, mys och en fotografering på det hela. Snäckan har suttit och tittat på tecknad Pippi Långstrump hela morgonen lång. Så då passade det bra att ha Pippi tröjan på sig också..


Mår dåligt!

2012-12-16 09:08:00 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


God morgon allihopa!Igår kväll va vi hemma hos Jessica och familjen för att äta middag och ha trevligt tillsammans. Det va en jätte trevlig kväll och vi kom väl hem vid elva tiden tror jag det va. Smulan har varit duktig som vanligt hon och sin pappa ligger fortfarande i sängen och sover, själv är jag uppe och kan inte ligga kvar mer. Får otroligt ont i min rygg om jag ligger för länge i sängen. Men jag hade behövt ligga lite till då min hals och kropp inte alls mår bra idag. Kroppen är svag och halsen gör ont som bara den. Är mer än riktigt förkyld just nu. Hoppas inte vår älskade dotter blir mer förkyld än vad hon redan är.. Hellre att jag får allt än att hon ska få något.. Snart ska frukosten dukas fram och Zakimbo ska få gå ut i allt slask där ute. Så otroligt ledsen att det har regnat hela dagen igår, vill ha mer snö och inte gröna gräsmattor med massor av slask på marken.


Lördagen den 15 December

2012-12-15 14:52:00 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


Man kan verkligen säga att denna Lördagen har varit lugn.Vi har inte gjort något mer än bara varit hemma och slöat i sängen. Själv är jag inte den personen som tycker att detta är någon dag som har varit rolig eller så. Hatar att man bara ligger hemma och dödar timmar med inget. Usch, klättrar på väggarna och humöret är som en bergodalbana som åker upp och ner, svänger höger och vänster. Vad kan man göra liksom?! Just nu sover Melody en stund och då får man ännu mindre att göra. Sätter mig nog snart vid datorn och kollar runt på olika sidor ett tag så timmarna rör sig lite snabbare!


Gröten smakar gott

2012-12-15 11:38:00 Foto & Bild
» Kommentarer(3) «


Frukosten gick super duper bra ännu denna morgon. Smulbebisen älskar verkligen sin gröt och att mumsa och kladda är ju bara det bästa som finns. Lite saft för att skölja ner gröten med är som pricken över i:et.. Det är så mysigt när vi hela familjen sitter vid köksbordet och äter tillsammans. Rolig tid nu när hon får prova och smaka alla möjliga rätter. Måste vara skönt för henne också att inte bara äta ersättningen dag ut och dag in :)
 

MAM napparna

2012-12-15 11:24:00 Nätshopping
» Kommentarer(0) «


Napparna från MAM har äntligen kommit hem till oss nu. Är så otroligt glad att jag beställde hem massor med nya nappar till våran lilla älskade tös. Hon älskar sina nya nappar och nu har vi inte bara e n  som hon tar, utan flera stycken. Och paniken kommer inte om vi nu skulle råka bli av med en som innan..

Dom napparna hon kan ta nu är ju dom som är 2-6 månader. Så nu har hon 4 stycken som hon kan använda nu. En som är bara till n a t t e n som till och med l y s e r i m ö r k r e t. Lättare för oss att hitta den om nätterna och skönt att ha en speciell napp endast för natten.

Dom andra napparna kan hon ha från 6 - 36 månader, super duper bra att vi redan har massor med sånna också då nappar inte är speciellt billigt att köpa. Men nu är det köpt och vi slipper tänka mer på det!
 
Vår lilla älskling är ju mycket speciell när det gäller just nappar. Vi har köpt så många olika nappar, både från e s s k a och andra som har likadana sugtutte som MAM har, men inte alls vill hon ta dom. Nä det ska vara MAM och då ska hon få MAM också. Det bästa till den bästa i världen <3
 

Välkommen in i värmen

2012-12-15 10:12:00 En mammas vardag
» Kommentarer(0) «


... För att förnya sig lite. Så blev bloggen bytad, med ett nytt namn och ny design som kommer komma upp när som helst. Här kommer jag blogga om mitt liv som nybliven mamma och hur vardagarna ser ut i livet. Här kommer vara massor med bilder på våran dotter Melody.

Jag hoppas ni kommer att trivas och att mina gamla läsare följer med över på denna sidan där gräset är mycket grönare och skönare. Nu ska jag försöka blogga lite mer och få ut mer av bloggen istället för att bara ha tråkiga inlägg och färre bilder. Men det finns inte alltid så mycket tid för bloggen, då man blev mamma. Men att försöka att glädja er ska vi iallafall göra.
 

Välkommen till min nya blogg!

2012-12-15 10:01:55
» Kommentarer(1) «


Mitt första inlägg.